שלומית רז
בגיל השלישי אומרים לנו להתרגל לחיות עם כאבים ובעיות בריאות שונות, ואני חושבת שאפשר להיות בריאים גם בגיל השלישי, אם כי בגיל זה צריך להשקיע יותר. אם פעם יכולנו לאכול הכול בכל שעה משעות היום והלילה, עכשיו עלינו להקשיב לצורכי הגוף, ולהתחשב בשינויים המתחוללים בו. לפעמים עלינו לוותר על מוצר מזון או משקה שמזיק לנו או גורם לחוסר נוחות, ולאכול יותר מוצרים בריאים. הגוף יודע לרפא את עצמו בתנאי שעוזרים לו, והרעיון אינו חדש. הרמב"ם שהיה גם רופא, אמר לפני יותר מ-800 שנה: "שיהיו מזונותיך תרופותיך" וכיום גם הממסד הרפואי מאמץ גישה זו.
אולי שמעתם מחברים, ואם לא, בואו להכיר את המהפכה:
ג'וס פלאס היא חברה בינלאומית ותיקה שמגדלת בחו"ל 30 סוגים של פירות, ירקות, ופירות יער, ללא שימוש בחומרי הדברה, אשר נקטפים בשיא בשלותם ועוברים "ייבוש בהקפאה" – תהליך השומר על הערכים הבריאותיים שלהם, והם נארזים בכמוסות בפיקוח קפדני ברמה של חברת תרופות שוויצרית. בתהליך הייבוש יוצאים מהפירות והירקות – הסוכר והנתרן, ולכן גם מי שנמנעים מסוכר ונתרן יכולים ליהנות מיתרונותיהם.
מה ההבדל בין ג'וס פלאס לבין וויטמינים? בתעשיית הוויטמינים לוקחים פרי, למשל תפוז, מפיקים ממנו ויטמין C וזורקים את שאר חלקי הפרי. כאן לא מדובר בוויטמינים מבודדים שהגוף צריך לפרק, אלא בפירות והירקות עצמם אשר עברו מעיכה וייבוש, שהגוף מקבל כמזון וכך הופכת השמירה על הבריאות לקלה ונעימה יותר.
מה התועלת? אנשים שצורכים את הכמוסות לאורך זמן מספרים על שיפור בבדיקות הדם, על אנרגיה וערנות משופרת, שינה טובה יותר, פחות הצטננויות, שיפור במראה העור והשיער, ועוד שינויים אישיים.
לקריאה נוספת על הכמוסות לחצו כאן
זקוקים להסבר נוסף? דברו איתי: 0544-554355 או השאירו הודעה בטופס צור קשר * מידע זה הוא כללי ואינו מחליף ייעוץ של רופא או מטפל, במידת הצורך.
© כל הזכויות שמורות